The influence of a mixture of soluble salts, principally sodium chlorid, upon the leaf structure and transpiration of wheat, oats, and barley
書誌事項
- タイトル
- "The influence of a mixture of soluble salts, principally sodium chlorid, upon the leaf structure and transpiration of wheat, oats, and barley"
- 責任表示
- by L.L. Harter
- 出版者
-
- Govt. Print. Off.
- 出版年月
-
- 1908
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796008110720
-
- NII書誌ID
- BA88572771
-
- LCCN
- 80000735
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/80000735
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- 分類
-
- LCC: QK753.S32
-
- 件名
-
- LCSH: Salts, Soluble
- LCSH: Plant physiology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books