Biochemistry of milk products

CiNii 所蔵館 11館

書誌事項

タイトル
"Biochemistry of milk products"
責任表示
edited by A.T. Andrews, J. Varley
出版者
  • Royal Society of Chemistry
出版年月
  • c1994
書籍サイズ
25 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"The proceedings of a Symposium organised by the Food Chemistry Group, RSC Industrial Division, held on 14 December 1993 at Reading University"

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000796029997312
  • NII書誌ID
    BA24014273
  • ISBN
    0851867022
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Cambridge
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ