Biochemistry of milk products
CiNii
所蔵館 11館
書誌事項
- タイトル
- "Biochemistry of milk products"
- 責任表示
- edited by A.T. Andrews, J. Varley
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1994
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of a Symposium organised by the Food Chemistry Group, RSC Industrial Division, held on 14 December 1993 at Reading University"
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796029997312
-
- NII書誌ID
- BA24014273
-
- ISBN
- 0851867022
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC20: 574.19296
-
- データソース種別
-
- CiNii Books