Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 12館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 1995
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 14 to 23 February 1995."--Introd
Bibliography: p. 40-42, 43-115
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796034770048
-
- NII書誌ID
- BA26875650
-
- ISBN
- 9241208597
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 件名
-
- LCSH: Food additives -- Toxicology
- LCSH: Food contamination
-
- データソース種別
-
- CiNii Books