英語訳付き包丁と研ぎハンドブック : 包丁と砥石の種類、研ぎ方がわかる

CiNii Available at 9 libraries

Bibliographic Information

Title
"英語訳付き包丁と研ぎハンドブック : 包丁と砥石の種類、研ぎ方がわかる"
Statement of Responsibility
月山義高刃物店監修
Publisher
  • 誠文堂新光社
Publication Year
  • 2015.2
Book size
21cm
Other Title
  • エイゴヤクツキ ホウチョウ ト トギ ハンドブック : ホウチョウ ト トイシ ノ シュルイ トギカタ ガ ワカル
  • Handbook on Japanese knives and sharpening techniques
  • 包丁と研ぎハンドブック : 英語訳付き : 包丁と砥石の種類、研ぎ方がわかる

Search this Book/Journal

Notes

参考図書: p143

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796153558784
  • NII Book ID
    BB18684836
  • ISBN
    9784416615737
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top