書誌事項
- タイトル
- "Encapsulation and controlled release of food ingredients"
- 責任表示
- Sara J. Risch, editor, Gary A. Reineccius, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1995
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th national meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993."
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796426944768
-
- NII書誌ID
- BA25332897
-
- ISBN
- 0841231648
-
- LCCN
- 95002512
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/95002512
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- データソース種別
-
- CiNii Books