書誌事項
- タイトル
- "Food gels"
- 責任表示
- edited by Peter Harris
- 出版者
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- Elsevier Applied Science
- Sole distributor in ther USA and Canada, Elsevier Science Pub. Co.
- 出版年月
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- 1990
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
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- : softcover
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注記
"Softcover reprint of the hardcover 1st edition 1990"--T.p. verso of softcover
Publisher of softcover by its web site: Springer (DOI:10.1007/978-94-009-0755-3, accessed 2015-12-09)
Softcover ed: 22 cm
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000796515415424
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- NII書誌ID
- BA11372543
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- ISBN
- 1851664416
- 9789401068253
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- LCCN
- 90003232
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/90003232
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London ; New York
- New York, NY, USA
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- 件名
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- LCSH: Colloids
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- データソース種別
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- CiNii Books