Food gels

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書誌事項

タイトル
"Food gels"
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edited by Peter Harris
出版者
  • Elsevier Applied Science
  • Sole distributor in ther USA and Canada, Elsevier Science Pub. Co.
出版年月
  • 1990
書籍サイズ
23 cm
シリーズ名/番号
  • : softcover

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注記

"Softcover reprint of the hardcover 1st edition 1990"--T.p. verso of softcover

Publisher of softcover by its web site: Springer (DOI:10.1007/978-94-009-0755-3, accessed 2015-12-09)

Softcover ed: 22 cm

Includes bibliographical references and index

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000796515415424
  • NII書誌ID
    BA11372543
  • ISBN
    1851664416
    9789401068253
  • LCCN
    90003232
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/90003232
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • London ; New York
    • New York, NY, USA
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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