Nutrition, functional and sensory properties of foods
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書誌事項
- タイトル
- "Nutrition, functional and sensory properties of foods"
- 責任表示
- edited by Chi-Tang Ho ... [et. al.]
- 出版者
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- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
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- c2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : hardcover
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注記
"Based on the proceedings of the International Flavor Conference XIII: 5th George Charalambous Memorial Symposium held at Hinitsa Bay Hotel, Porto Heli, Greece on 28 May to 1 June 2012"--T.p. verso
Editors: Chi-Tang Ho, Cynthia Mussinan, Fereidoon Shahidi, Ellene Tratras Contis
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000796540003328
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- NII書誌ID
- BB12921327
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- ISBN
- 9781849736442
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Cambridge, U.K.
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- 件名
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- LCSH: Food -- Analysis -- Congresses
- LCSH: Food -- Composition -- Congresses
- LCSH: Flavor -- Congresses
- FREE: Charalambous
- FREE: Sensory properties
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- データソース種別
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- CiNii Books