調理学 : おいしく安全に調理を行うための科学の基礎

CiNii Available at 126 libraries

Bibliographic Information

Title
"調理学 : おいしく安全に調理を行うための科学の基礎"
Statement of Responsibility
久木久美子, 新田陽子, 喜多野宣子著
Publisher
  • 化学同人
Publication Year
  • 2011.12
Book size
26cm
Other Title
  • チョウリガク : オイシク アンゼン ニ チョウリ オ オコナウ タメ ノ カガク ノ キソ

Search this Book/Journal

Notes

参考書: p167

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796552176896
  • NII Book ID
    BB0789575X
  • ISBN
    9784759814507
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 京都
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top