調理学 : おいしく安全に調理を行うための科学の基礎
CiNii
Available at 125 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "調理学 : おいしく安全に調理を行うための科学の基礎"
- Statement of Responsibility
- 久木久美子, 新田陽子, 喜多野宣子著
- Publisher
-
- 化学同人
- Publication Year
-
- 2011.12
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- チョウリガク : オイシク アンゼン ニ チョウリ オ オコナウ タメ ノ カガク ノ キソ
Search this Book/Journal
Notes
参考書: p167
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796552176896
-
- NII Book ID
- BB0789575X
-
- ISBN
- 9784759814507
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 京都
-
- Data Source
-
- CiNii Books