調理別日本の味百科 : 北海道から沖縄まで おふくろの味・基礎とコツ

CiNii Available at 3 libraries

Bibliographic Information

Title
"調理別日本の味百科 : 北海道から沖縄まで おふくろの味・基礎とコツ"
Publisher
  • 主婦と生活社
Publication Year
  • 1982.9
Book size
26cm
Other Title
  • チョウリベツ ニホン ノ アジ ヒャッカ : ホッカイドウ カラ オキナワ マデ : オフクロ ノ アジ キソ ト コツ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796743753344
  • NII Book ID
    BA59517725
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top