調理別日本の味百科 : 北海道から沖縄まで おふくろの味・基礎とコツ
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "調理別日本の味百科 : 北海道から沖縄まで おふくろの味・基礎とコツ"
- Publisher
-
- 主婦と生活社
- Publication Year
-
- 1982.9
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- チョウリベツ ニホン ノ アジ ヒャッカ : ホッカイドウ カラ オキナワ マデ : オフクロ ノ アジ キソ ト コツ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796743753344
-
- NII Book ID
- BA59517725
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC8: 596
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books