Proceedings of the Fifth International Congress of Food Science and Technology
書誌事項
- タイトル
- "Proceedings of the Fifth International Congress of Food Science and Technology"
- 責任表示
- edited by Hideo Chiba ... [et al.]
- 出版者
-
- Kodansha Ltd.
- Elsevier Scientific Pub. Co.
- 出版年月
-
- 1979
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- Elsevier
- タイトル別名
-
- Food science and technology
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Fifth International Congress of Food Science and Technology took place at the Kyoto International Conference Hall in Kyoto, Japan from September 17-22, 1978" --Pref
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796779121536
-
- NII書誌ID
- BA00203023
-
- ISBN
- 0444997709
-
- LCCN
- 79020898
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/79020898
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ja
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Tokyo
- Amsterdam ; New York
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Congresses
- LCSH: Food supply -- Congresses
- LCSH: Food industry and trade -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books