多糖ゲル食品の冷・解凍による劣化のメカニズム
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "多糖ゲル食品の冷・解凍による劣化のメカニズム"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 北村進一
- Publisher
-
- [北村進一]
- Publication Year
-
- 2002.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- タトウ ゲル ショクヒン ノ レイカイトウ ニ ヨル レッカ ノ メカニズム
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 12680136
参考文献: 各章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796794860800
-
- NII Book ID
- BA57997867
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [堺]
-
- Data Source
-
- CiNii Books