書誌事項
- タイトル
- "The food of India : authentic recipes from the spicy subcontinent"
- 責任表示
- recipes by chefs of the Oberoi Group ; photography by Luca Invernizzi Tettoni ; text by Jasjit Purewal, Karen Anand & Jennifer Brennan ; editing by Wendy Hutton
- 出版者
-
- Periplus Editions
- 出版年月
-
- c1997
- 書籍サイズ
- 20 × 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk, si
この図書・雑誌をさがす
注記
"Produced in association with the Oberoi Gourp."--T.p.
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796807410176
-
- NII書誌ID
- BA39138677
-
- ISBN
- 9625930116
-
- LCCN
- 96117073
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/96117073
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- si
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Singapore
-
- 分類
-
- LCC: TX724.5.I4
- DC20: 641.5954
- NDC7: 596.12
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Indic
-
- データソース種別
-
- CiNii Books