四季を彩る和風のデザート : 新しいおいしさを生む「技」と「コツ」
CiNii
Available at 4 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "四季を彩る和風のデザート : 新しいおいしさを生む「技」と「コツ」"
- Statement of Responsibility
- 川原渉著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2001.2
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- シキ オ イロドル ワフウ ノ デザート : アタラシイ オイシサ オ ウム ワザ ト コツ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796817864704
-
- NII Book ID
- BA50433761
-
- ISBN
- 4751102427
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 菓子
-
- Data Source
-
- CiNii Books