Preparation of fish for canning as sardines
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Preparation of fish for canning as sardines"
- 責任表示
- by Harry R. Beard
- 出版者
-
- Government Printing Office
- 出版年月
-
- 1927
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Appendix III to the Report of the U.S. Commissioner of Fisheries for 1927"
At head of title: Department of Commerce. Bureau of Fisheries
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796821940608
-
- NII書誌ID
- BB05882393
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- 分類
-
- LCC: TX612.S43
-
- 件名
-
- LCSH: Sardines
- LCSH: Fishery products -- Preservation
-
- データソース種別
-
- CiNii Books