Magnetic resonance in food science : challenges in a changing world
CiNii
所蔵館 4館
書誌事項
- タイトル
- "Magnetic resonance in food science : challenges in a changing world"
- 責任表示
- edited by María Guðjónsdóttir, Peter Belton, Graham Webb
- 出版者
-
- RSC
- 出版年月
-
- c2009
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of the 9th International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science: Challenges in a Changing World, held in Reykjavik, Iceland on 15-17 September 2008." -- T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796876552448
-
- NII書誌ID
- BA90446168
-
- ISBN
- 9780854041176
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC22: 664.020153836
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books