酒とつまみの科学 : 天ぷら・寿司には白ワイン?チーズやキャビアに日本酒が合う?

CiNii Available at 44 libraries

Bibliographic Information

Title
"酒とつまみの科学 : 天ぷら・寿司には白ワイン?チーズやキャビアに日本酒が合う?"
Statement of Responsibility
成瀬宇平著
Publisher
  • ソフトバンククリエイティブ
Publication Year
  • 2009.12
Book size
18cm
Other Title
  • サケ ト ツマミ ノ カガク : テンプラ スシ ニワ シロワイン チーズ ヤ キャビア ニ ニホンシュ ガ アウ

Search this Book/Journal

Notes

参考文献: p218-219

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796877865984
  • NII Book ID
    BB00485192
  • ISBN
    9784797353471
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top