Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committe on Food Additives
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committe on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2011
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome, Italy, from 16 to 25 February 2010"--p. 1
Includes bibliographical references (p. 81-82)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796961585664
-
- NII書誌ID
- BB06419124
-
- ISBN
- 9789241209595
-
- LCCN
- 2011377991
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2011377991
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- データソース種別
-
- CiNii Books