The food of London: a sketch of the chief varieties, sources of supply, probable quantities, modes of arrival, processes of manufacture, suspected adulteration, and machinery of distribution, of the food for a community of two millions and a half

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書誌事項

タイトル
"The food of London: a sketch of the chief varieties, sources of supply, probable quantities, modes of arrival, processes of manufacture, suspected adulteration, and machinery of distribution, of the food for a community of two millions and a half"
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by George Dodd
出版者
  • Readex Microprint
出版年月
  • [19--]
書籍サイズ
11 × 15 cm
資料種別
マイクロ形態(マイクロフィッシュ)
タイトル別名
  • The food of London

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注記

"Courtesy of the History of Science Collections, the University of Oklahoma"

Header title: The food of London

Reproduction of: London : Longman, Brown, Green, and Longmans, 1856. xii, 524 p

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000796966329856
  • NII書誌ID
    BB01399201
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New Canaan, CT
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
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