Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 7館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 1989
- 書籍サイズ
- 21 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 21 to 30 March 1988."--P. 7
Bibliography: p. 40-41
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797030273664
-
- NII書誌ID
- BA04018136
-
- ISBN
- 9241207760
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books