Food hypersensitivity and adverse reactions : a practical guide for diagnosis and management
書誌事項
- タイトル
- "Food hypersensitivity and adverse reactions : a practical guide for diagnosis and management"
- 責任表示
- edited by Marianne Frieri, Brett Kettelhut
- 出版者
-
- M. Dekker
- 出版年月
-
- c1999
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- alk. paper
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797033002240
-
- NII書誌ID
- BA42600620
-
- ISBN
- 0824799038
-
- LCCN
- 99029662
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/99029662
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books