Meat, medicine and human health in the twentieth century
CiNii
所蔵館 7館
書誌事項
- タイトル
- "Meat, medicine and human health in the twentieth century"
- 責任表示
- edited by David Cantor, Christian Bonah and Matthias Dörries
- 出版者
-
- Pickering & Chatto
- 出版年月
-
- 2010
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 203-243) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797043575296
-
- NII書誌ID
- BB04367303
-
- ISBN
- 9781848931039
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- DC22: 641.36
-
- 件名
-
- LCSH: Meat -- Health aspects -- Europe- -- History -- 20th century
- LCSH: Meat -- Health aspects -- North America -- History -- 20th century
- LCSH: Meat industry and trade -- Health aspects -- Europe -- History -- 20th century
- LCSH: Meat industry and trade -- Health aspects -- North America -- History -- 20th century
-
- データソース種別
-
- CiNii Books