加熱牛肉のペプチド画分の呈味効果およびペプチドの特徴
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "加熱牛肉のペプチド画分の呈味効果およびペプチドの特徴"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 石井克枝
- Publisher
-
- [千葉大学]
- Publication Year
-
- 1999.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- カネツ ギュウニク ノ ペプチド カクブン ノ テイミ コウカ オヨビ ペプチド ノ トクチョウ
Search this Book/Journal
Notes
研究課題番号:09680004
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797046846336
-
- NII Book ID
- BA42475959
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [千葉]
-
- Data Source
-
- CiNii Books