Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 5館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome, Italy, from 4 to 13 June 2013"--p. 1
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797048807936
-
- NII書誌ID
- BB15378560
-
- ISBN
- 9789241209830
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- データソース種別
-
- CiNii Books