Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

CiNii 所蔵館 5館

書誌事項

タイトル
"Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
出版者
  • World Health Organization
出版年月
  • c2013
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome, Italy, from 4 to 13 June 2013"--p. 1

Includes bibliographical references

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000797048807936
  • NII書誌ID
    BB15378560
  • ISBN
    9789241209830
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Geneva
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ