Food yields summarized by different stages of preparation
書誌事項
- タイトル
- "Food yields summarized by different stages of preparation"
- 責任表示
- [by Ruth H. Matthews and Young J. Garrison]
- 出版者
-
- U.S. Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service
- [Rev.]
- 出版年月
-
- [1975]
- 書籍サイズ
- 26 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Cover title
Updates the 1956 ed. of the same title, by R. K. Pecot and B. K. Watt
Chiefly tables
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797057013888
-
- NII書誌ID
- BB0122694X
-
- LCCN
- 75603054
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- [Washington]
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food -- Tables
-
- データソース種別
-
- CiNii Books