知っておきたい食品素材と加工の基礎
CiNii
Available at 111 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "知っておきたい食品素材と加工の基礎"
- Statement of Responsibility
- 喜多野宣子, 上村昭子, 久木久美子著
- Publisher
-
- 化学同人
- Publication Year
-
- 2010.11
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- シッテオキタイ ショクヒン ソザイ ト カコウ ノ キソ
Search this Book/Journal
Notes
参考書: p169
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797216343168
-
- NII Book ID
- BB04128084
-
- ISBN
- 9784759814446
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 京都
-
- Classification
-
- NDC9: 498.5
-
- Data Source
-
- CiNii Books