The food of Japan : authentic recipes from the land of the rising sun
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "The food of Japan : authentic recipes from the land of the rising sun"
- 責任表示
- recipes by Takayuki Kosaki & Walter Wagner ; food photography by Heinz von Holzen ; introduction by Kathleen Morikawa ; edited by Wendy Hutton ; produced in association with the Hyatt Regency Osaka
- 出版者
-
- C.E. Tuttle
- 出版年月
-
- c1995
- 書籍サイズ
- 20 x 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797225718016
-
- NII書誌ID
- BA48018563
-
- ISBN
- 4805305444
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ja
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Tokyo
-
- 分類
-
- LCC: TX724.5.J3
- DC20: 641.5952
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Japanese
-
- データソース種別
-
- CiNii Books