書誌事項
- タイトル
- "The food of Japan : authentic recipes from the land of the rising sun"
- 責任表示
- recipes by Takayuki Kosaki & Walter Wagner ; food photography by Heinz von Holzen ; introduction by Kathleen Morikawa ; edited by Wendy Hutton ; produced in association with the Hyatt Regency Osaka
- 出版者
-
- Periplus Editions
- Crossing Press [distributor]
- 出版年月
-
- c1996
- 書籍サイズ
- 20 cm
- シリーズ名/番号
-
- : si
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797263549312
-
- NII書誌ID
- BA30823515
-
- ISBN
- 0895947951
- 9625930108
-
- LCCN
- 96154349
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/96154349
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- si
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Singapore
- Freedom, CA
-
- 分類
-
- LCC: TX724.5.J3
- DC20: 641.5952
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Japanese
-
- データソース種別
-
- CiNii Books