遺伝子組換え食品 : 新しい食材の科学
CiNii
Available at 332 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "遺伝子組換え食品 : 新しい食材の科学"
- Statement of Responsibility
- 日本農芸化学会編
- Publisher
-
- 学会出版センター
- Publication Year
-
- 2000.6
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- イデンシ クミカエ ショクヒン : アタラシイ ショクザイ ノ カガク
Search this Book/Journal
Notes
責任編集: 大澤勝次, 田中宥司
参考文献: 節末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797264041472
-
- NII Book ID
- BA47014261
-
- ISBN
- 4762229504
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 育種学
- BSH: 遺伝子工学
- NDLSH: 遺伝子組み換え食品
- MESH: Transgenes
- MESH: Plants, Genetically Modified
- MESH: Food Technology
-
- Data Source
-
- CiNii Books