発酵の技法 : 世界の発酵食品と発酵文化の探求

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Bibliographic Information

Title
"発酵の技法 : 世界の発酵食品と発酵文化の探求"
Statement of Responsibility
サンダー・エリックス・キャッツ著 ; 水原文訳
Publisher
  • オライリー・ジャパン
  • オーム社 (発売)
Publication Year
  • 2016.4
Book size
24cm
Other Title
  • ハッコウ ノ ギホウ : セカイ ノ ハッコウ ショクヒン ト ハッコウ ブンカ ノ タンキュウ
  • The art of fermentation

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Notes

参考資料: p439-444

引用書籍: p451-454

原注: p455-470

索引: p471-479

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797276880512
  • NII Book ID
    BB21170597
  • ISBN
    9784873117638
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
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