Texture in foods : comprising papers read at a symposium organised by the Food Group, held in London, October 13-14, 1958
書誌事項
- タイトル
- "Texture in foods : comprising papers read at a symposium organised by the Food Group, held in London, October 13-14, 1958"
- 出版者
-
- Society of Chemical Industry
- 出版年月
-
- 1960
- 書籍サイズ
- 22 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographies
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797323911040
-
- NII書誌ID
- BA20936093
-
- LCCN
- 60001753
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/60001753
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- LCSH: Food texture
-
- データソース種別
-
- CiNii Books