書誌事項
- タイトル
- "Microemulsions and emulsions in foods"
- 責任表示
- Magda El-Nokaly, Donald Cornell, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1991
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 199th National Meeting of the American Chemical Society, Boston, Massachusetts, April 22-27, 1990."
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797351742464
-
- NII書誌ID
- BA11698824
-
- ISBN
- 084121896X
-
- LCCN
- 90022719
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/90022719
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 件名
-
- LCSH: Emulsions -- congresses
- LCSH: Food -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books