Microemulsions and emulsions in foods

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書誌事項

タイトル
"Microemulsions and emulsions in foods"
責任表示
Magda El-Nokaly, Donald Cornell, editor
出版者
  • American Chemical Society
出版年月
  • 1991
書籍サイズ
24 cm

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注記

"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 199th National Meeting of the American Chemical Society, Boston, Massachusetts, April 22-27, 1990."

Includes bibliographical references and index

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000797351742464
  • NII書誌ID
    BA11698824
  • ISBN
    084121896X
  • LCCN
    90022719
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/90022719
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, DC
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
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