書誌事項
- タイトル
- "Starch in food : structure, function and applications"
- 責任表示
- edited by Malin Sjöö, Lars Nilsson
- 出版者
-
- Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier
- 2nd ed
- 出版年月
-
- c2018
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797362533504
-
- NII書誌ID
- BB2728549X
-
- ISBN
- 9780081008683
-
- LCCN
- 2017946272
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017946272
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Duxford
-
- 件名
-
- LCSH: Starch
- LCSH: Food -- Composition
-
- データソース種別
-
- CiNii Books