食物アレルギー予防に向けた超高圧処理による鶏卵白の低アレルゲン化

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"食物アレルギー予防に向けた超高圧処理による鶏卵白の低アレルゲン化"
Statement of Responsibility
研究代表者小谷スミ子
Publisher
  • [小谷スミ子]
Publication Year
  • 2006.5
Book size
30cm
Other Title
  • ショクモツ アレルギー ヨボウ ニ ムケタ チョウ コウアツ ショリ ニヨル ケイランパク ノ テイアレルゲンカ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 16500506

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797366286336
  • NII Book ID
    BA78009903
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [新潟]
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top