超高圧利用による魚介類の呈味向上に関する研究
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "超高圧利用による魚介類の呈味向上に関する研究"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者, 福家眞也
- Publisher
-
- [東京学芸大学]
- Publication Year
-
- [1999]
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- チョウコウアツ リヨウ ニヨル ギョカイルイ ノ テイミ コウジョウ ニ カンスル ケンキュウ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 09660220
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797393627648
-
- NII Book ID
- BA4780642X
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [小金井]
-
- Data Source
-
- CiNii Books