雪室を活用した低温熟成による地場発酵食品の高付加価値化可能性調査

CiNii Available at 9 libraries

Bibliographic Information

Title
"雪室を活用した低温熟成による地場発酵食品の高付加価値化可能性調査"
Statement of Responsibility
長野県農協地域開発機構[著]
Publisher
  • 日本積雪連合
Publication Year
  • 2009.8
Book size
30cm
Other Title
  • セツシツ オ カツヨウシタ テイオン ジュクセイ ニ ヨル ジバ ハッコウ ショクヒン ノ コウフカ カチカ カノウセイ チョウサ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797434262016
  • NII Book ID
    BA91698519
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [新潟]
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top