Genetically engineered foods : assessing potential allergenicity
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書誌事項
- タイトル
- "Genetically engineered foods : assessing potential allergenicity"
- 責任表示
- edited by Tong-Jen Fu and Steven M. Gendel
- 出版者
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- New York Academy of Sciences
- 出版年月
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- 2002
- 書籍サイズ
- 24 cm.
- シリーズ名/番号
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- : cloth
- : pbk
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注記
"This volume is the result of a conference entitled Assessment of the Potential Aallergenicity of genetically of Eengineered Foods, sponsored by the National Cancer for Food Safety and Technology, and held on December 5-6, 2000 in Summit, Illinois." --Contents
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000797518889600
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- NII書誌ID
- BA57660273
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- ISBN
- 157331384X
- 1573313858
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- データソース種別
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- CiNii Books