Nutrition and the chemical senses in aging : recent advances and current research needs
書誌事項
- タイトル
- "Nutrition and the chemical senses in aging : recent advances and current research needs"
- 責任表示
- edited by Claire Murphy, William S. Cain, and D. Mark Hegsted
- 出版者
-
- New York Academy of Sciences
- 出版年月
-
- 1989
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- : pbk. : alk. paper
この図書・雑誌をさがす
注記
Papers presented at the Conference on Nutrition and the Chemical Senses in Aging: Recent Advances and Current Research Needs, held in Sarasota, Fla., April 24-27, 1988
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797573976576
-
- NII書誌ID
- BA09973868
-
- ISBN
- 0897665104
- 0897665112
-
- LCCN
- 89012448
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/89012448
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York, N.Y.
-
- 分類
-
- LCC: Q11
- LCC: QP455
- DC20: 500 s
- DC20: 612.8/6/0846
- NDC8: 491.3
-
- 件名
-
- LCSH: Chemical senses -- Congresses
- LCSH: Aging -- Congresses
- LCSH: Aged -- Nutrition -- Congresses
- MESH: Aging -- congresses
- MESH: Nutrition -- congresses
- MESH: Smell -- congresses
- MESH: Taste -- congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books