青果物の活性酸素消去機能に基づいた鮮度評価 : ピーマン果実をモデルとして
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "青果物の活性酸素消去機能に基づいた鮮度評価 : ピーマン果実をモデルとして"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 今堀義洋
- Publisher
-
- [今堀義洋]
- Publication Year
-
- 2002.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- セイカブツ ノ カッセイ サンソ ショウキョ キノウ ニ モトズイタ センド ヒョウカ : ピーマン カジツ オ モデル ト シテ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 11660035
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797581471232
-
- NII Book ID
- BA57631333
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [堺]
-
- Data Source
-
- CiNii Books