青果物の活性酸素消去機能に基づいた鮮度評価 : ピーマン果実をモデルとして

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"青果物の活性酸素消去機能に基づいた鮮度評価 : ピーマン果実をモデルとして"
Statement of Responsibility
研究代表者 今堀義洋
Publisher
  • [今堀義洋]
Publication Year
  • 2002.3
Book size
30cm
Other Title
  • セイカブツ ノ カッセイ サンソ ショウキョ キノウ ニ モトズイタ センド ヒョウカ : ピーマン カジツ オ モデル ト シテ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 11660035

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797581471232
  • NII Book ID
    BA57631333
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [堺]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top