食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術

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Bibliographic Information

Title
"食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術"
Statement of Responsibility
都甲潔監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2012.5
Book size
27cm
Other Title
  • ショクヒン イヤクヒン ノ オイシサ ト アンゼン アンシン ノ カクホ ギジュツ
  • Science and technology to produce deliciousness of foods/medicines and ensure the safety
  • 食品医薬品のおいしさと安全安心の確保技術

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文献: 章末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797709840896
  • NII Book ID
    BB09929331
  • ISBN
    9784781306087
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
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