食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術
Bibliographic Information
- Title
- "食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術"
- Statement of Responsibility
- 都甲潔監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2012.5
- Book size
- 27cm
- Other Title
-
- ショクヒン イヤクヒン ノ オイシサ ト アンゼン アンシン ノ カクホ ギジュツ
- Science and technology to produce deliciousness of foods/medicines and ensure the safety
- 食品医薬品のおいしさと安全安心の確保技術
Search this Book/Journal
Notes
文献: 章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797709840896
-
- NII Book ID
- BB09929331
-
- ISBN
- 9784781306087
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books