食品劣化及び生体老化における脂質グリケーション反応の分子基盤解析

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品劣化及び生体老化における脂質グリケーション反応の分子基盤解析"
Statement of Responsibility
研究代表者 宮澤 陽夫
Publisher
  • [東北大学大学院農学研究科]
Publication Year
  • 2009.5
Book size
30cm
Other Title
  • ショクヒン レッカ オヨビ セイタイ ロウカ ニ オケル シシツ グリケーション ハンノウ ノ ブンシ キバン カイセキ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 17208011

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797732391680
  • NII Book ID
    BB08374151
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [仙台]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top