食用油脂の分子構造と調理・加工特性との関係
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食用油脂の分子構造と調理・加工特性との関係"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者:的場輝佳
- Publisher
-
- [的場輝佳]
- Publication Year
-
- [1994.3]
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヨウ ユシ ノ ブンシ コウゾウ ト チョウリ カコウ トクセイ トノ カンケイ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号:04680069
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797750334720
-
- NII Book ID
- BN12517643
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [奈良]
-
- Data Source
-
- CiNii Books