書誌事項
- タイトル
- "Handbook of indigenous fermented foods"
- 責任表示
- editor-in-chief, Keith H. Steinkraus, associate editors, Roger E. Cullen, Carl S. Pederson, and Lois F. Nellis, assistant editor, Ben K. Gavitt
- 出版者
-
- In-house reproduction
- 書籍サイズ
- 29 cm
- シリーズ名/番号
-
- vol. 1
- vol. 2
この図書・雑誌をさがす
注記
Based upon papers submitted to the Symposium Workshop on Indigenous Fermented Foods, held in Bangkok, Thailand, Nov. 21-27, 1977
Includes bibliographies and index
Originally published : New York : Dekker , c1983
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797752253568
-
- NII書誌ID
- BA59293253
-
- ISBN
- 0824718488
-
- LCCN
- 83001941
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/83001941
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- データソース種別
-
- CiNii Books