Evaluation of mercury, lead, cadmium and the food additives amaranth, diethylpyrocarbonate, and octyl gallate : the evaluations contained in this publication were

CiNii 所蔵館 4館

書誌事項

タイトル
"Evaluation of mercury, lead, cadmium and the food additives amaranth, diethylpyrocarbonate, and octyl gallate : the evaluations contained in this publication were"
責任表示
prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Geneva, 4-12 April 1972
出版者
  • World Health Organization
出版年月
  • 1972
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000797755707904
  • NII書誌ID
    BA46344442
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Geneva
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ