Oriental foods and herbs : chemistry and health effects

Web Site CiNii 所蔵館 19館

書誌事項

タイトル
"Oriental foods and herbs : chemistry and health effects"
責任表示
Chi-Tang Ho, Jen-Kun Lin and Qun Yi Zheng, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
出版者
  • American Chemical Society : Distributed by Oxford University Press
出版年月
  • 2003
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and indexes

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000797826205056
  • NII書誌ID
    BA6492040X
  • ISBN
    0841238413
  • LCCN
    2003052008
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/2003052008
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, DC
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ