書誌事項
- タイトル
- "The Maillard reaction in food processing, human nutrition and physiology"
- 責任表示
- edited by P.A. Finot ... [et al.]
- 出版者
-
- Birkhäuser Verlag
- 出版年月
-
- 1990
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- Basel
- Boston
この図書・雑誌をさがす
注記
Errata slip inserted
Papers from the 4th International Symposium on the Maillard Reaction, Nestlé Research Centre in Lausanne, Switzerland, September 5-8th, 1989 and sponsored by the International Union of Food Science and Technology, its Swiss National Committee, and the Swiss Society of Food Science and Technology
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797882152832
-
- NII書誌ID
- BA12951502
-
- ISBN
- 376432354X
- 081762354X
-
- LCCN
- 90000371
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/90000371
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Basel ; Boston
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books