書誌事項
- タイトル
- "Properties of water in foods : in relation to quality and stability"
- 責任表示
- edited by D. Simatos, J.L. Multon
- 出版者
-
- M. Nijhoff
- 出版年月
-
- 1985
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983"--T.p. verso
"Published in cooperation with NATO Scientific Affairs Division."
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797959071616
-
- NII書誌ID
- BA03284305
-
- ISBN
- 9024731534
-
- LCCN
- 85004946
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/85004946
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Dordrecht
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books