Wheat structure, biochemistry and functionality
CiNii
所蔵館 8館
書誌事項
- タイトル
- "Wheat structure, biochemistry and functionality"
- 責任表示
- edited by J. David Schofield
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- [between 1995 and 2000]
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of a Conference organised by the Royal Society of Chemistry Food Chemistry Group, held on 10-12 April 1995, in Reading UK"--T.p. verso
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797974792448
-
- NII書誌ID
- BA47081010
-
- ISBN
- 0854047778
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- LCSH: Wheat
- LCSH: Biochemistry
- LCSH: Chemical structure
-
- データソース種別
-
- CiNii Books