Evaluation of certain food additives and contaminants : twenty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : twenty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization, 1986
- 書籍サイズ
- 20 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 3 to 12 june 1985."--P. 7
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798030397568
-
- NII書誌ID
- BA39557669
-
- ISBN
- 9241207337
-
- LCCN
- 85006568
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/85006568
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- データソース種別
-
- CiNii Books